Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Applied Chemistry and Ecology Sub-department of Biochemistry and Toxicology
Cite this document
Cvjetojević, K. (2023). Kvaliteta vode za ljudsku potrošnju lokalnih vodovoda Požeško-slavonske županije (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:008326
Cvjetojević, Kristina. "Kvaliteta vode za ljudsku potrošnju lokalnih vodovoda Požeško-slavonske županije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:008326
Cvjetojević, Kristina. "Kvaliteta vode za ljudsku potrošnju lokalnih vodovoda Požeško-slavonske županije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:008326
Cvjetojević, K. (2023). 'Kvaliteta vode za ljudsku potrošnju lokalnih vodovoda Požeško-slavonske županije', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 21 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:008326
Cvjetojević K. Kvaliteta vode za ljudsku potrošnju lokalnih vodovoda Požeško-slavonske županije [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2023 [cited 2025 January 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:008326
K. Cvjetojević, "Kvaliteta vode za ljudsku potrošnju lokalnih vodovoda Požeško-slavonske županije", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:008326