Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Bioprocess Engineering
Cite this document
Ćosić, M. (2023). Primjena aktivnog ugljena dobivenog od heljdinih ljuskica za uklanjanje malahitnog zelenila iz vode adsorpcijom (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:069483
Ćosić, Marija. "Primjena aktivnog ugljena dobivenog od heljdinih ljuskica za uklanjanje malahitnog zelenila iz vode adsorpcijom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:069483
Ćosić, Marija. "Primjena aktivnog ugljena dobivenog od heljdinih ljuskica za uklanjanje malahitnog zelenila iz vode adsorpcijom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:069483
Ćosić, M. (2023). 'Primjena aktivnog ugljena dobivenog od heljdinih ljuskica za uklanjanje malahitnog zelenila iz vode adsorpcijom', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 27 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:069483
Ćosić M. Primjena aktivnog ugljena dobivenog od heljdinih ljuskica za uklanjanje malahitnog zelenila iz vode adsorpcijom [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2023 [cited 2024 September 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:069483
M. Ćosić, "Primjena aktivnog ugljena dobivenog od heljdinih ljuskica za uklanjanje malahitnog zelenila iz vode adsorpcijom", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:069483