Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Applied Chemistry and Ecology Sub-department of Biochemistry and Toxicology
Cite this document
Filić, K. (2023). Razvoj i validacija metode za određivanje halooctenih kiselina u vodi (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:889750
Filić, Kristina. "Razvoj i validacija metode za određivanje halooctenih kiselina u vodi." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:889750
Filić, Kristina. "Razvoj i validacija metode za određivanje halooctenih kiselina u vodi." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:889750
Filić, K. (2023). 'Razvoj i validacija metode za određivanje halooctenih kiselina u vodi', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 28 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:889750
Filić K. Razvoj i validacija metode za određivanje halooctenih kiselina u vodi [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2023 [cited 2024 November 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:889750
K. Filić, "Razvoj i validacija metode za određivanje halooctenih kiselina u vodi", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:889750