Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Applied Chemistry and Ecology
Cite this document
Rakitovac, N. (2024). Optimizacija uvjeta ekstrakcije glikozaminoglikana iz membrana jaja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:197733
Rakitovac, Nikolina. "Optimizacija uvjeta ekstrakcije glikozaminoglikana iz membrana jaja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:197733
Rakitovac, Nikolina. "Optimizacija uvjeta ekstrakcije glikozaminoglikana iz membrana jaja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:197733
Rakitovac, N. (2024). 'Optimizacija uvjeta ekstrakcije glikozaminoglikana iz membrana jaja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:197733
Rakitovac N. Optimizacija uvjeta ekstrakcije glikozaminoglikana iz membrana jaja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2025 January 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:197733
N. Rakitovac, "Optimizacija uvjeta ekstrakcije glikozaminoglikana iz membrana jaja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:197733