master's thesis
Optimizacija uvjeta ekstrakcije glikozaminoglikana iz membrana jaja

Rakitovac, Nikolina
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Applied Chemistry and Ecology

Cite this document

Rakitovac, N. (2024). Optimizacija uvjeta ekstrakcije glikozaminoglikana iz membrana jaja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:197733

Rakitovac, Nikolina. "Optimizacija uvjeta ekstrakcije glikozaminoglikana iz membrana jaja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:197733

Rakitovac, Nikolina. "Optimizacija uvjeta ekstrakcije glikozaminoglikana iz membrana jaja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:197733

Rakitovac, N. (2024). 'Optimizacija uvjeta ekstrakcije glikozaminoglikana iz membrana jaja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:197733

Rakitovac N. Optimizacija uvjeta ekstrakcije glikozaminoglikana iz membrana jaja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2025 January 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:197733

N. Rakitovac, "Optimizacija uvjeta ekstrakcije glikozaminoglikana iz membrana jaja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:197733

Please login to the repository to save this object to your list.