Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Process Design and Construction Materials
Cite this document
Sapanjoš, G. (2024). Optimizacija proizvodnje i karakterizacija voćnog octa od sibirske borovnice (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:483403
Sapanjoš, Goran. "Optimizacija proizvodnje i karakterizacija voćnog octa od sibirske borovnice." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:483403
Sapanjoš, Goran. "Optimizacija proizvodnje i karakterizacija voćnog octa od sibirske borovnice." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:483403
Sapanjoš, G. (2024). 'Optimizacija proizvodnje i karakterizacija voćnog octa od sibirske borovnice', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:483403
Sapanjoš G. Optimizacija proizvodnje i karakterizacija voćnog octa od sibirske borovnice [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:483403
G. Sapanjoš, "Optimizacija proizvodnje i karakterizacija voćnog octa od sibirske borovnice", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:483403