Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Modelling, Optimisation and Automatisation
Cite this document
Stojanović, G. (2024). Modeliranje utjecaja ulaznih procesnih veličina u uparivaču na svojstva koncentrata soka naranče (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:887309
Stojanović, Gorana. "Modeliranje utjecaja ulaznih procesnih veličina u uparivaču na svojstva koncentrata soka naranče." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:887309
Stojanović, Gorana. "Modeliranje utjecaja ulaznih procesnih veličina u uparivaču na svojstva koncentrata soka naranče." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:887309
Stojanović, G. (2024). 'Modeliranje utjecaja ulaznih procesnih veličina u uparivaču na svojstva koncentrata soka naranče', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 01 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:887309
Stojanović G. Modeliranje utjecaja ulaznih procesnih veličina u uparivaču na svojstva koncentrata soka naranče [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2025 February 01] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:887309
G. Stojanović, "Modeliranje utjecaja ulaznih procesnih veličina u uparivaču na svojstva koncentrata soka naranče", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:887309