Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Unit Operations
Cite this document
Perković, G. (2024). Mikroinkapsulacija ekstrakta tropa grožđa metodom sušenja raspršivanjem uz primjenu proteina kozje sirutke kao glavnog omotača (Doctoral thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:000312
Perković, Gabriela. "Mikroinkapsulacija ekstrakta tropa grožđa metodom sušenja raspršivanjem uz primjenu proteina kozje sirutke kao glavnog omotača." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:000312
Perković, Gabriela. "Mikroinkapsulacija ekstrakta tropa grožđa metodom sušenja raspršivanjem uz primjenu proteina kozje sirutke kao glavnog omotača." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:000312
Perković, G. (2024). 'Mikroinkapsulacija ekstrakta tropa grožđa metodom sušenja raspršivanjem uz primjenu proteina kozje sirutke kao glavnog omotača', Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 21 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:000312
Perković G. Mikroinkapsulacija ekstrakta tropa grožđa metodom sušenja raspršivanjem uz primjenu proteina kozje sirutke kao glavnog omotača [Doctoral thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2025 February 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:000312
G. Perković, "Mikroinkapsulacija ekstrakta tropa grožđa metodom sušenja raspršivanjem uz primjenu proteina kozje sirutke kao glavnog omotača", Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:000312