Slačanac, V., Hardi, J., Krstanović, V. & Marketanović, Ž. (2011). Texture profile analysis of artisanal Croatian ewe's hard cheeses. In D. Šubarić, (Ed.), M. Planinić, (Ed.), Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova (pp. 412-417). Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368459
Slačanac, Vedran, et al. "Texture profile analysis of artisanal Croatian ewe's hard cheeses." Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova, edited by Drago Šubarić, edited by Mirela Planinić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2011, pp. 412-417. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368459
Slačanac, Vedran, Jovica Hardi, Vinko Krstanović and Željka Marketanović. "Texture profile analysis of artisanal Croatian ewe's hard cheeses." In Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova, 412-417. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2011. Accessed 2025 March 09. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368459
Slačanac, V., et al. (2011) 'Texture profile analysis of artisanal Croatian ewe's hard cheeses', in Šubarić, D. (ed.), Planinić, M. (ed.), Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), Osijek, pp. 412-417. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368459 (Accessed 09 March 2025)
Slačanac V, Hardi J, Krstanović V, Marketanović Ž. Texture profile analysis of artisanal Croatian ewe's hard cheeses. In: D. Šubarić, ed., M. Planinić, ed. Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); 2011. Pp. 412-417. [cited 2025 March 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368459
V. Slačanac, J. Hardi, V. Krstanović and Ž. Marketanović, "Texture profile analysis of artisanal Croatian ewe's hard cheeses", Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova, D. Šubarić and M. Planinić, Eds. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2011. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368459 [Accessed: 09 March 2025]