Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Food Technologies Sub-department of Fruits and Vegetables Technology
Cite this document
Rendić, I. (2014). Utjecaj sorte i različitih sredstava za obradu na održivost minimalno procesiranih krušaka (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:090675
Rendić, Ivica. "Utjecaj sorte i različitih sredstava za obradu na održivost minimalno procesiranih krušaka." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:090675
Rendić, Ivica. "Utjecaj sorte i različitih sredstava za obradu na održivost minimalno procesiranih krušaka." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:090675
Rendić, I. (2014). 'Utjecaj sorte i različitih sredstava za obradu na održivost minimalno procesiranih krušaka', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 21 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:090675
Rendić I. Utjecaj sorte i različitih sredstava za obradu na održivost minimalno procesiranih krušaka [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2014 [cited 2025 February 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:090675
I. Rendić, "Utjecaj sorte i različitih sredstava za obradu na održivost minimalno procesiranih krušaka", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:090675