Rušnov, K. (2011). Razvoj enzimske aktivnosti zrna tijekom klijanja pšenice u kontroliranim uvjetima (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:438605
Rušnov, Krešimir. "Razvoj enzimske aktivnosti zrna tijekom klijanja pšenice u kontroliranim uvjetima." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:438605
Rušnov, Krešimir. "Razvoj enzimske aktivnosti zrna tijekom klijanja pšenice u kontroliranim uvjetima." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:438605
Rušnov, K. (2011). 'Razvoj enzimske aktivnosti zrna tijekom klijanja pšenice u kontroliranim uvjetima', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 21 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:438605
Rušnov K. Razvoj enzimske aktivnosti zrna tijekom klijanja pšenice u kontroliranim uvjetima [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2011 [cited 2025 January 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:438605
K. Rušnov, "Razvoj enzimske aktivnosti zrna tijekom klijanja pšenice u kontroliranim uvjetima", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:438605