Čolović, B. (2011). Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte "Srpanjka" epiklorhidrinom (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269967
Čolović, Bojana. "Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte "Srpanjka" epiklorhidrinom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269967
Čolović, Bojana. "Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte "Srpanjka" epiklorhidrinom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269967
Čolović, B. (2011). 'Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte "Srpanjka" epiklorhidrinom', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269967
Čolović B. Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte "Srpanjka" epiklorhidrinom [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2011 [cited 2025 January 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269967
B. Čolović, "Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte "Srpanjka" epiklorhidrinom", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269967