Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Process Design and Construction Materials
Bertić, M. (2011). Optimiranje utjecaja različitih dodataka na inhibiciju naknadne kristalizacije tekućeg šećera (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695260
Bertić, Marija. "Optimiranje utjecaja različitih dodataka na inhibiciju naknadne kristalizacije tekućeg šećera." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695260
Bertić, Marija. "Optimiranje utjecaja različitih dodataka na inhibiciju naknadne kristalizacije tekućeg šećera." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695260
Bertić, M. (2011). 'Optimiranje utjecaja različitih dodataka na inhibiciju naknadne kristalizacije tekućeg šećera', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695260
Bertić M. Optimiranje utjecaja različitih dodataka na inhibiciju naknadne kristalizacije tekućeg šećera [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2011 [cited 2025 January 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695260
M. Bertić, "Optimiranje utjecaja različitih dodataka na inhibiciju naknadne kristalizacije tekućeg šećera", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695260