prikaz prve stranice dokumenta Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ epiklorhidrinom
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ epiklorhidrinom

Hruškar, Margareta
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Carbohydrates Technology

Cite this document

Hruškar, M. (2010). Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ epiklorhidrinom (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:531835

Hruškar, Margareta. "Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ epiklorhidrinom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:531835

Hruškar, Margareta. "Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ epiklorhidrinom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:531835

Hruškar, M. (2010). 'Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ epiklorhidrinom', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 21 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:531835

Hruškar M. Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ epiklorhidrinom [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2010 [cited 2024 March 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:531835

M. Hruškar, "Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ epiklorhidrinom", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:531835

Please login to the repository to save this object to your list.