prikaz prve stranice dokumenta Izolacija i karakterizacija škroba iz različitih sorti pšenice
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Izolacija i karakterizacija škroba iz različitih sorti pšenice

Perak, Silvija
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Carbohydrates Technology

Cite this document

Perak, S. (2009). Izolacija i karakterizacija škroba iz različitih sorti pšenice (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:068558

Perak, Silvija. "Izolacija i karakterizacija škroba iz različitih sorti pšenice." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:068558

Perak, Silvija. "Izolacija i karakterizacija škroba iz različitih sorti pšenice." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:068558

Perak, S. (2009). 'Izolacija i karakterizacija škroba iz različitih sorti pšenice', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 23 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:068558

Perak S. Izolacija i karakterizacija škroba iz različitih sorti pšenice [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2009 [cited 2024 March 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:068558

S. Perak, "Izolacija i karakterizacija škroba iz različitih sorti pšenice", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:068558

Please login to the repository to save this object to your list.