prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa

Đurkan, Sanja
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering

Cite this document

Đurkan, S. (2013). Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:742800

Đurkan, Sanja. "Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:742800

Đurkan, Sanja. "Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:742800

Đurkan, S. (2013). 'Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 16 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:742800

Đurkan S. Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2024 April 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:742800

S. Đurkan, "Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:742800

Please login to the repository to save this object to your list.