prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj sistema za destilaciju na kakvoću destilata od jabuke
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj sistema za destilaciju na kakvoću destilata od jabuke

Prce, Matea
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Fruits and Vegetables Technology

Cite this document

Prce, M. (2012). Utjecaj sistema za destilaciju na kakvoću destilata od jabuke (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:496744

Prce, Matea. "Utjecaj sistema za destilaciju na kakvoću destilata od jabuke." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:496744

Prce, Matea. "Utjecaj sistema za destilaciju na kakvoću destilata od jabuke." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:496744

Prce, M. (2012). 'Utjecaj sistema za destilaciju na kakvoću destilata od jabuke', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 18 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:496744

Prce M. Utjecaj sistema za destilaciju na kakvoću destilata od jabuke [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2012 [cited 2024 April 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:496744

M. Prce, "Utjecaj sistema za destilaciju na kakvoću destilata od jabuke", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:496744

Please login to the repository to save this object to your list.