prikaz prve stranice dokumenta Funkcionalna svojstva nekih vrsta gomoljastog povrća
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Funkcionalna svojstva nekih vrsta gomoljastog povrća

Domazet, Ivan
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food and Nutrition Research
Sub-department of Nutrition

Cite this document

Domazet, I. (2012). Funkcionalna svojstva nekih vrsta gomoljastog povrća (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:006996

Domazet, Ivan. "Funkcionalna svojstva nekih vrsta gomoljastog povrća." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:006996

Domazet, Ivan. "Funkcionalna svojstva nekih vrsta gomoljastog povrća." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:006996

Domazet, I. (2012). 'Funkcionalna svojstva nekih vrsta gomoljastog povrća', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 19 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:006996

Domazet I. Funkcionalna svojstva nekih vrsta gomoljastog povrća [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2012 [cited 2024 March 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:006996

I. Domazet, "Funkcionalna svojstva nekih vrsta gomoljastog povrća", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:006996

Please login to the repository to save this object to your list.