Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Applied Chemistry and Ecology Sub-department of Chemistry and Ecology
Cite this document
Ladan, I. (2015). Uklanjanje arsena iz vode aktivnim ugljenom pripravljenim od ljusaka lješnjaka (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:064314
Ladan, Ivona. "Uklanjanje arsena iz vode aktivnim ugljenom pripravljenim od ljusaka lješnjaka." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:064314
Ladan, Ivona. "Uklanjanje arsena iz vode aktivnim ugljenom pripravljenim od ljusaka lješnjaka." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:064314
Ladan, I. (2015). 'Uklanjanje arsena iz vode aktivnim ugljenom pripravljenim od ljusaka lješnjaka', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 08 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:064314
Ladan I. Uklanjanje arsena iz vode aktivnim ugljenom pripravljenim od ljusaka lješnjaka [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2015 [cited 2024 November 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:064314
I. Ladan, "Uklanjanje arsena iz vode aktivnim ugljenom pripravljenim od ljusaka lješnjaka", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:064314