Drčec (udana Kralj), M. (2013). Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica (Professional thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269728
Drčec (udana Kralj), Marika. "Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269728
Drčec (udana Kralj), Marika. "Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269728
Drčec (udana Kralj), M. (2013). 'Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica', Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 04 April 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269728
Drčec (udana Kralj) M. Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica [Professional thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2025 April 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269728
M. Drčec (udana Kralj), "Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica", Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269728