prikaz prve stranice dokumenta Promjena mikrobne populacije tijekom proizvodnje suncokretove pogače
Access restricted to students and staff of home institution
professional thesis
Promjena mikrobne populacije tijekom proizvodnje suncokretove pogače

Toth, Zvonimir
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food and Nutrition Research
Sub-department of Biology and Microbiology

Cite this document

Toth, Z. (2011). Promjena mikrobne populacije tijekom proizvodnje suncokretove pogače (Professional thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011733

Toth, Zvonimir. "Promjena mikrobne populacije tijekom proizvodnje suncokretove pogače." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011733

Toth, Zvonimir. "Promjena mikrobne populacije tijekom proizvodnje suncokretove pogače." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011733

Toth, Z. (2011). 'Promjena mikrobne populacije tijekom proizvodnje suncokretove pogače', Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 14 May 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011733

Toth Z. Promjena mikrobne populacije tijekom proizvodnje suncokretove pogače [Professional thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2011 [cited 2022 May 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011733

Z. Toth, "Promjena mikrobne populacije tijekom proizvodnje suncokretove pogače", Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011733

Please login to the repository to save this object to your list.