Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Food Technologies Sub-department of Cereal Technology
Cite this document
Međugorac, S. (2015). Utjecaj dodatka repinih rezanaca na svojstva teksture i promjenu boje kruha tijekom pečenja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:095558
Međugorac, Sanja. "Utjecaj dodatka repinih rezanaca na svojstva teksture i promjenu boje kruha tijekom pečenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:095558
Međugorac, Sanja. "Utjecaj dodatka repinih rezanaca na svojstva teksture i promjenu boje kruha tijekom pečenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:095558
Međugorac, S. (2015). 'Utjecaj dodatka repinih rezanaca na svojstva teksture i promjenu boje kruha tijekom pečenja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 02 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:095558
Međugorac S. Utjecaj dodatka repinih rezanaca na svojstva teksture i promjenu boje kruha tijekom pečenja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2015 [cited 2024 December 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:095558
S. Međugorac, "Utjecaj dodatka repinih rezanaca na svojstva teksture i promjenu boje kruha tijekom pečenja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:095558