završni rad
Postupak s ječmom prilikom prijema u silos PPK "Valpovo"

Marija Barić (2016)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Barić, M. (2016). Postupak s ječmom prilikom prijema u silos PPK "Valpovo" (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:125371

Barić, Marija. "Postupak s ječmom prilikom prijema u silos PPK "Valpovo"." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:125371

Barić, Marija. "Postupak s ječmom prilikom prijema u silos PPK "Valpovo"." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:125371

Barić, M. (2016). 'Postupak s ječmom prilikom prijema u silos PPK "Valpovo"', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 24.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:125371

Barić M. Postupak s ječmom prilikom prijema u silos PPK "Valpovo" [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 24.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:125371

M. Barić, "Postupak s ječmom prilikom prijema u silos PPK "Valpovo"", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:125371