diplomski rad
Primjena ekstruzije za modifikaciju visoko-amiloznog kukuruznog škroba

Ines Tušek (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad...

Tušek, I. (2018). Primjena ekstruzije za modifikaciju visoko-amiloznog kukuruznog škroba (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:807104

Tušek, Ines. "Primjena ekstruzije za modifikaciju visoko-amiloznog kukuruznog škroba." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:807104

Tušek, Ines. "Primjena ekstruzije za modifikaciju visoko-amiloznog kukuruznog škroba." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:807104

Tušek, I. (2018). 'Primjena ekstruzije za modifikaciju visoko-amiloznog kukuruznog škroba', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 24.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:807104

Tušek I. Primjena ekstruzije za modifikaciju visoko-amiloznog kukuruznog škroba [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 24.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:807104

I. Tušek, "Primjena ekstruzije za modifikaciju visoko-amiloznog kukuruznog škroba", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:807104