diplomski rad
Utjecaj skladištenja na kakvoću bijelih vina Palava, Pinot sivi i Traminac

Bernardica Barbarić (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Barbarić, B. (2018). Utjecaj skladištenja na kakvoću bijelih vina Palava, Pinot sivi i Traminac (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:396761

Barbarić, Bernardica. "Utjecaj skladištenja na kakvoću bijelih vina Palava, Pinot sivi i Traminac." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:396761

Barbarić, Bernardica. "Utjecaj skladištenja na kakvoću bijelih vina Palava, Pinot sivi i Traminac." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:396761

Barbarić, B. (2018). 'Utjecaj skladištenja na kakvoću bijelih vina Palava, Pinot sivi i Traminac', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 21.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:396761

Barbarić B. Utjecaj skladištenja na kakvoću bijelih vina Palava, Pinot sivi i Traminac [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 21.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:396761

B. Barbarić, "Utjecaj skladištenja na kakvoću bijelih vina Palava, Pinot sivi i Traminac", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:396761