diplomski rad
Aromatski i fenolni sastojci u autohtonim armenskim vinima

Anita Perić (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Perić, A. (2018). Aromatski i fenolni sastojci u autohtonim armenskim vinima (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:666512

Perić, Anita. "Aromatski i fenolni sastojci u autohtonim armenskim vinima." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:666512

Perić, Anita. "Aromatski i fenolni sastojci u autohtonim armenskim vinima." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:666512

Perić, A. (2018). 'Aromatski i fenolni sastojci u autohtonim armenskim vinima', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:666512

Perić A. Aromatski i fenolni sastojci u autohtonim armenskim vinima [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 23.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:666512

A. Perić, "Aromatski i fenolni sastojci u autohtonim armenskim vinima", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:666512