diplomski rad
Utjecaj dodatka različitih modificiranih škrobova na termofizikalna svojstva pilećeg surimija

Zmaić, Katarina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i mlijeka

Citirajte ovaj rad

Zmaić, K. (2019). Utjecaj dodatka različitih modificiranih škrobova na termofizikalna svojstva pilećeg surimija (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:457409

Zmaić, Katarina. "Utjecaj dodatka različitih modificiranih škrobova na termofizikalna svojstva pilećeg surimija." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:457409

Zmaić, Katarina. "Utjecaj dodatka različitih modificiranih škrobova na termofizikalna svojstva pilećeg surimija." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:457409

Zmaić, K. (2019). 'Utjecaj dodatka različitih modificiranih škrobova na termofizikalna svojstva pilećeg surimija', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 15.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:457409

Zmaić K. Utjecaj dodatka različitih modificiranih škrobova na termofizikalna svojstva pilećeg surimija [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 15.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:457409

K. Zmaić, "Utjecaj dodatka različitih modificiranih škrobova na termofizikalna svojstva pilećeg surimija", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:457409

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.