master's thesis
Utjecaj dodatka različitih modificiranih škrobova na termofizikalna svojstva pilećeg surimija

Katarina Zmaić (2019)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Meat and Fish Technology
Cite this document

Zmaić, K. (2019). Utjecaj dodatka različitih modificiranih škrobova na termofizikalna svojstva pilećeg surimija (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:457409

Zmaić, Katarina. "Utjecaj dodatka različitih modificiranih škrobova na termofizikalna svojstva pilećeg surimija." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:457409

Zmaić, Katarina. "Utjecaj dodatka različitih modificiranih škrobova na termofizikalna svojstva pilećeg surimija." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:457409

Zmaić, K. (2019). 'Utjecaj dodatka različitih modificiranih škrobova na termofizikalna svojstva pilećeg surimija', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 10 April 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:457409

Zmaić K. Utjecaj dodatka različitih modificiranih škrobova na termofizikalna svojstva pilećeg surimija [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2020 April 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:457409

K. Zmaić, "Utjecaj dodatka različitih modificiranih škrobova na termofizikalna svojstva pilećeg surimija", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:457409

Islandora Bookmark - Please login to use this feature