master's thesis
Utjecaj dodatka različitih modificiranih škrobova na termofizikalna svojstva pilećeg surimija

Zmaić, Katarina
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Meat and Fish Technology

Cite this document

Zmaić, K. (2019). Utjecaj dodatka različitih modificiranih škrobova na termofizikalna svojstva pilećeg surimija (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:457409

Zmaić, Katarina. "Utjecaj dodatka različitih modificiranih škrobova na termofizikalna svojstva pilećeg surimija." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:457409

Zmaić, Katarina. "Utjecaj dodatka različitih modificiranih škrobova na termofizikalna svojstva pilećeg surimija." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:457409

Zmaić, K. (2019). 'Utjecaj dodatka različitih modificiranih škrobova na termofizikalna svojstva pilećeg surimija', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 18 May 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:457409

Zmaić K. Utjecaj dodatka različitih modificiranih škrobova na termofizikalna svojstva pilećeg surimija [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2022 May 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:457409

K. Zmaić, "Utjecaj dodatka različitih modificiranih škrobova na termofizikalna svojstva pilećeg surimija", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:457409

Please login to the repository to save this object to your list.