diplomski rad
Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pivskog tropa

Antonio Zečević (2015)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad...

Zečević, A. (2015). Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pivskog tropa (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011657

Zečević, Antonio. "Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pivskog tropa." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011657

Zečević, Antonio. "Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pivskog tropa." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011657

Zečević, A. (2015). 'Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pivskog tropa', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011657

Zečević A. Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pivskog tropa [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011657

A. Zečević, "Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pivskog tropa", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011657