Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Subotić, M. (2019). Utjecaj hladnog prešanja sjemenki šafranike pužnom prešom na iskorištenje ulja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:184698
Subotić, Marina. "Utjecaj hladnog prešanja sjemenki šafranike pužnom prešom na iskorištenje ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:184698
Subotić, Marina. "Utjecaj hladnog prešanja sjemenki šafranike pužnom prešom na iskorištenje ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:184698
Subotić, M. (2019). 'Utjecaj hladnog prešanja sjemenki šafranike pužnom prešom na iskorištenje ulja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 13.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:184698
Subotić M. Utjecaj hladnog prešanja sjemenki šafranike pužnom prešom na iskorištenje ulja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 13.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:184698
M. Subotić, "Utjecaj hladnog prešanja sjemenki šafranike pužnom prešom na iskorištenje ulja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:184698