diplomski rad
Razvoj čokolade s jakim alkoholnim punjenjem

Trgovac, Mirela
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Trgovac, M. (2020). Razvoj čokolade s jakim alkoholnim punjenjem (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:989924

Trgovac, Mirela. "Razvoj čokolade s jakim alkoholnim punjenjem." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:989924

Trgovac, Mirela. "Razvoj čokolade s jakim alkoholnim punjenjem." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:989924

Trgovac, M. (2020). 'Razvoj čokolade s jakim alkoholnim punjenjem', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:989924

Trgovac M. Razvoj čokolade s jakim alkoholnim punjenjem [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 29.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:989924

M. Trgovac, "Razvoj čokolade s jakim alkoholnim punjenjem", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:989924

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.