diplomski rad
Utjecaj parametara hladnog prešanja sjemenke crnog kima na proizvodnju ulja

Čop, Marija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Čop, M. (2020). Utjecaj parametara hladnog prešanja sjemenke crnog kima na proizvodnju ulja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344493

Čop, Marija. "Utjecaj parametara hladnog prešanja sjemenke crnog kima na proizvodnju ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344493

Čop, Marija. "Utjecaj parametara hladnog prešanja sjemenke crnog kima na proizvodnju ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344493

Čop, M. (2020). 'Utjecaj parametara hladnog prešanja sjemenke crnog kima na proizvodnju ulja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 24.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344493

Čop M. Utjecaj parametara hladnog prešanja sjemenke crnog kima na proizvodnju ulja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 24.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344493

M. Čop, "Utjecaj parametara hladnog prešanja sjemenke crnog kima na proizvodnju ulja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344493

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.