Naslov (hrvatski) | Hranom do zdravlja : knjiga sažetaka s 13. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa |
Naslov (engleski) | With Food to Health : book of abstracts the13th International Scientific and Professional Conference |
Urednik | Jurislav Babić |
Urednik | Drago Šubarić |
Urednik | Midhat Jašić |
Ostale odgovornosti | Antun Jozinović (Suradnik) |
Ostale odgovornosti | Đurđica Ačkar (Suradnik) |
Ostale odgovornosti | Marija Banožić (Suradnik) |
Ostale odgovornosti | Ines Banjari (Suradnik) |
Ostale odgovornosti | Veronika Barišić (Suradnik) |
Ostale odgovornosti | Daniela Čačić Kenjerić (Suradnik) |
Ostale odgovornosti | Ivana Flanjak (Suradnik) |
Ostale odgovornosti | Stela Jokić (Suradnik) |
Ostale odgovornosti | Ante Lončarić (Suradnik) |
Ostale odgovornosti | Silvija Šafranko (Suradnik) |
Ostale odgovornosti | Antonija Šarić (Suradnik) |
Autorova ustanova | Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek |
Znanstveno / umjetničko područje, polje i grana | BIOTEHNIČKE ZNANOSTI Prehrambena tehnologija |
Sažetak (engleski) | Proceedings contains 5 review papers, 6 original scientific papers, and 3 professional papers presented at 13th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH, organised in following sections: Nutrition, Functional Food and Dietary Supplements, Food Safety and Food Analysis. |
Ključne riječi (engleski) | |
Jezik | hrvatski |
Jezik | engleski |
Vrsta publikacije | Urednička knjiga-Znanstvena knjiga-Ostalo |
Status objave | Objavljen |
Vrsta recenzije | Recenziran - međunarodna recenzija |
Verzija publikacije | Objavljena verzija rada (izdavačev PDF) |
Broj stranica | 236 |
ISBN | 978-953-7005-79-5 |
URN:NBN | urn:nbn:hr:109:465536 |
Datum objave tiskanog izdanja | 2021 |
Skup | Naziv: 13. međunarodni znanstveno-stručni skup HRANOM DO ZDRAVLJA Naziv: 13 th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH Kratica: Hranom do zdravlja Lokacija: Osijek, Hrvatska Organizator: Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku Organizator: Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli (BiH) Organizator: Farmaceutski fakultet Univerziteta u Tuzli (BiH) Organizator: Udruženje za nutricionizam i dijetetiku (BiH) Organizator: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta u Osijeku Organizator: Medicinski fakultet Sveučilišta u Osijeku Organizator: Odjel za Biologiju Sveučilišta u Osijeku Organizator: Kemijsko-tehnološki fakultet Sveučilišta u Splitu Organizator: Komora magistara farmacije Tuzlanskog kantona (BiH) Organizator: European Hygienic Engineering & Design Group – EHEDG (Njemačka) Organizator: ISEKI – Food Association (IFA) (Austrija) Organizator: Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru (BiH) Organizator: Udruga narodnog zdravlja Andrija Štampar Organizator: Veleučilište u Požegi Organizator: Klinički bolnički centar Osijek Organizator: Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu Organizator: Tehnološki fakultet Zvornik Univerziteta u Istočnom Sarajevu (BiH) Organizator: Hrvatsko društvo nutricionista i dijetetičara Organizator: Hrvatski veterinarski institut Datum početka: 2021-09-16 Datum završetka: 2021-09-17 |
URL dokumenta | http://161.53.208.100/cgi-bin/lb10/unilib.cgi?form=D1100117056 |
Vrsta resursa | Tekst |
Izdavač | Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku |
Izdavač | Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli |
Mjesto izdavanja | Osijek |
Mjesto izdavanja | Tuzla |
Prava pristupa | Otvoreni pristup |
Uvjeti korištenja | |
Datum i vrijeme pohrane | 2023-03-17 13:25:20 |