diplomski rad
Proizvodnja čokoladnog sirnog namaza na bazi različitih vrsta sireva

Grgurovac, Maja
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Grgurovac, M. (2016). Proizvodnja čokoladnog sirnog namaza na bazi različitih vrsta sireva (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:441877

Grgurovac, Maja. "Proizvodnja čokoladnog sirnog namaza na bazi različitih vrsta sireva." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:441877

Grgurovac, Maja. "Proizvodnja čokoladnog sirnog namaza na bazi različitih vrsta sireva." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:441877

Grgurovac, M. (2016). 'Proizvodnja čokoladnog sirnog namaza na bazi različitih vrsta sireva', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:441877

Grgurovac M. Proizvodnja čokoladnog sirnog namaza na bazi različitih vrsta sireva [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 25.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:441877

M. Grgurovac, "Proizvodnja čokoladnog sirnog namaza na bazi različitih vrsta sireva", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:441877

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.