Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad
Roth, A. (2014). Svojstva ekstrudiranih snack proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom posija (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:266567
Roth, Ana. "Svojstva ekstrudiranih snack proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom posija." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:266567
Roth, Ana. "Svojstva ekstrudiranih snack proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom posija." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:266567
Roth, A. (2014). 'Svojstva ekstrudiranih snack proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom posija', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 01.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:266567
Roth A. Svojstva ekstrudiranih snack proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom posija [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 01.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:266567
A. Roth, "Svojstva ekstrudiranih snack proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom posija", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:266567