diplomski rad
Svojstva ekstrudiranih snack proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom posija

Ana Roth (2014)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad...

Roth, A. (2014). Svojstva ekstrudiranih snack proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom posija (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:266567

Roth, Ana. "Svojstva ekstrudiranih snack proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom posija." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:266567

Roth, Ana. "Svojstva ekstrudiranih snack proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom posija." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:266567

Roth, A. (2014). 'Svojstva ekstrudiranih snack proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom posija', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:266567

Roth A. Svojstva ekstrudiranih snack proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom posija [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 22.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:266567

A. Roth, "Svojstva ekstrudiranih snack proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom posija", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:266567