diplomski rad
Svojstva smjesa ječmenog brašna i tropa jabuke modificiranih postupkom ekstruzije

Ivana Jakobović (2016)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad

Jakobović, I. (2016). Svojstva smjesa ječmenog brašna i tropa jabuke modificiranih postupkom ekstruzije (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:118339

Jakobović, Ivana. "Svojstva smjesa ječmenog brašna i tropa jabuke modificiranih postupkom ekstruzije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:118339

Jakobović, Ivana. "Svojstva smjesa ječmenog brašna i tropa jabuke modificiranih postupkom ekstruzije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:118339

Jakobović, I. (2016). 'Svojstva smjesa ječmenog brašna i tropa jabuke modificiranih postupkom ekstruzije', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:118339

Jakobović I. Svojstva smjesa ječmenog brašna i tropa jabuke modificiranih postupkom ekstruzije [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 18.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:118339

I. Jakobović, "Svojstva smjesa ječmenog brašna i tropa jabuke modificiranih postupkom ekstruzije", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:118339