Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad
Panak Balentić, J. (2018). Primjena ekstruzije sa superkritičnim \(CO_{2}\) u razvoju nutritivno obogaćenih snack proizvoda (Disertacija). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:298682
Panak Balentić, Jelena. "Primjena ekstruzije sa superkritičnim \(CO_{2}\) u razvoju nutritivno obogaćenih snack proizvoda." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:298682
Panak Balentić, Jelena. "Primjena ekstruzije sa superkritičnim \(CO_{2}\) u razvoju nutritivno obogaćenih snack proizvoda." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:298682
Panak Balentić, J. (2018). 'Primjena ekstruzije sa superkritičnim \(CO_{2}\) u razvoju nutritivno obogaćenih snack proizvoda', Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:298682
Panak Balentić J. Primjena ekstruzije sa superkritičnim \(CO_{2}\) u razvoju nutritivno obogaćenih snack proizvoda [Disertacija]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:298682
J. Panak Balentić, "Primjena ekstruzije sa superkritičnim \(CO_{2}\) u razvoju nutritivno obogaćenih snack proizvoda", Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:298682