Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Duvnjak, I. (2023). Stabilizacija ekstra djevičanskog maslinovog ulja sorte Istarska bjelica i Coratina (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:023253
Duvnjak, Ivana. "Stabilizacija ekstra djevičanskog maslinovog ulja sorte Istarska bjelica i Coratina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:023253
Duvnjak, Ivana. "Stabilizacija ekstra djevičanskog maslinovog ulja sorte Istarska bjelica i Coratina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:023253
Duvnjak, I. (2023). 'Stabilizacija ekstra djevičanskog maslinovog ulja sorte Istarska bjelica i Coratina', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:023253
Duvnjak I. Stabilizacija ekstra djevičanskog maslinovog ulja sorte Istarska bjelica i Coratina [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:023253
I. Duvnjak, "Stabilizacija ekstra djevičanskog maslinovog ulja sorte Istarska bjelica i Coratina", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:023253