Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad
El Habbab, P. (2024). Reološka i fizikalna svojstva mliječnih i tamnih čokolada s hrvatskog tržišta (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977181
El Habbab, Patrik. "Reološka i fizikalna svojstva mliječnih i tamnih čokolada s hrvatskog tržišta." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977181
El Habbab, Patrik. "Reološka i fizikalna svojstva mliječnih i tamnih čokolada s hrvatskog tržišta." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977181
El Habbab, P. (2024). 'Reološka i fizikalna svojstva mliječnih i tamnih čokolada s hrvatskog tržišta', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977181
El Habbab P. Reološka i fizikalna svojstva mliječnih i tamnih čokolada s hrvatskog tržišta [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977181
P. El Habbab, "Reološka i fizikalna svojstva mliječnih i tamnih čokolada s hrvatskog tržišta", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977181