Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Food Technologies Sub-department of Carbohydrates Technology
Cite this document
El Habbab, P. (2024). Reološka i fizikalna svojstva mliječnih i tamnih čokolada s hrvatskog tržišta (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977181
El Habbab, Patrik. "Reološka i fizikalna svojstva mliječnih i tamnih čokolada s hrvatskog tržišta." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977181
El Habbab, Patrik. "Reološka i fizikalna svojstva mliječnih i tamnih čokolada s hrvatskog tržišta." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977181
El Habbab, P. (2024). 'Reološka i fizikalna svojstva mliječnih i tamnih čokolada s hrvatskog tržišta', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 13 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977181
El Habbab P. Reološka i fizikalna svojstva mliječnih i tamnih čokolada s hrvatskog tržišta [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2025 January 13] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977181
P. El Habbab, "Reološka i fizikalna svojstva mliječnih i tamnih čokolada s hrvatskog tržišta", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977181