Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad
Tanasković, I. (2014). Utjecaj dodatka zobi na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:827773
Tanasković, Ivana. "Utjecaj dodatka zobi na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:827773
Tanasković, Ivana. "Utjecaj dodatka zobi na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:827773
Tanasković, I. (2014). 'Utjecaj dodatka zobi na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 03.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:827773
Tanasković I. Utjecaj dodatka zobi na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 03.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:827773
I. Tanasković, "Utjecaj dodatka zobi na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:827773