master's thesis
Impact of antioxidants and synergists on the oxidative stability of the produced cold-pressed hazelnut oil

Tea Ljiljanić (2015)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering
Cite this document...

Ljiljanić, T. (2015). Utjecaj antiokisidanasa i sinergista na oksidacijsku stabilnost proizvedenog hladno prešanog lješnjakovog ulja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:118942

Ljiljanić, Tea. "Utjecaj antiokisidanasa i sinergista na oksidacijsku stabilnost proizvedenog hladno prešanog lješnjakovog ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:118942

Ljiljanić, Tea. "Utjecaj antiokisidanasa i sinergista na oksidacijsku stabilnost proizvedenog hladno prešanog lješnjakovog ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:118942

Ljiljanić, T. (2015). 'Utjecaj antiokisidanasa i sinergista na oksidacijsku stabilnost proizvedenog hladno prešanog lješnjakovog ulja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 20 March 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:118942

Ljiljanić T. Utjecaj antiokisidanasa i sinergista na oksidacijsku stabilnost proizvedenog hladno prešanog lješnjakovog ulja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2015 [cited 2019 March 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:118942

T. Ljiljanić, "Utjecaj antiokisidanasa i sinergista na oksidacijsku stabilnost proizvedenog hladno prešanog lješnjakovog ulja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:118942