undergraduate thesis
Use of adsorption processes in researching interaction between polyphenols and dietary fibers

Josip Lukić (2016)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Sub-department of Applied Chemistry and instrumental Methods
Cite this document...

Lukić, J. (2016). Primjena adsorpcijskih procesa u istraživanju interakcija između polifenola i prehrambenih vlakana (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:519479

Lukić, Josip. "Primjena adsorpcijskih procesa u istraživanju interakcija između polifenola i prehrambenih vlakana." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:519479

Lukić, Josip. "Primjena adsorpcijskih procesa u istraživanju interakcija između polifenola i prehrambenih vlakana." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:519479

Lukić, J. (2016). 'Primjena adsorpcijskih procesa u istraživanju interakcija između polifenola i prehrambenih vlakana', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 23 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:519479

Lukić J. Primjena adsorpcijskih procesa u istraživanju interakcija između polifenola i prehrambenih vlakana [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2016 [cited 2019 August 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:519479

J. Lukić, "Primjena adsorpcijskih procesa u istraživanju interakcija između polifenola i prehrambenih vlakana", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:519479