Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Food Technologies Sub-department of Carbohydrates Technology
Cite this document
Blaž, N. (2018). Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva eksturdiranih brašna pšenice i ječma (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:660033
Blaž, Nikolina. "Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva eksturdiranih brašna pšenice i ječma." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:660033
Blaž, Nikolina. "Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva eksturdiranih brašna pšenice i ječma." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:660033
Blaž, N. (2018). 'Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva eksturdiranih brašna pšenice i ječma', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 05 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:660033
Blaž N. Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva eksturdiranih brašna pšenice i ječma [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2018 [cited 2024 December 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:660033
N. Blaž, "Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva eksturdiranih brašna pšenice i ječma", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:660033