master's thesis
Influence of moisture content on properties of extruded wheat and barley flours

Nikolina Blaž (2018)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Carbohydrates Technology
Cite this document...

Blaž, N. (2018). Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva eksturdiranih brašna pšenice i ječma (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:660033

Blaž, Nikolina. "Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva eksturdiranih brašna pšenice i ječma." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:660033

Blaž, Nikolina. "Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva eksturdiranih brašna pšenice i ječma." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:660033

Blaž, N. (2018). 'Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva eksturdiranih brašna pšenice i ječma', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 20 May 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:660033

Blaž N. Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva eksturdiranih brašna pšenice i ječma [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2018 [cited 2019 May 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:660033

N. Blaž, "Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva eksturdiranih brašna pšenice i ječma", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:660033