master's thesis
Proizvodnja lipaze iz Thermomyces lanuginosus u cilju razvoja održivog procesa enzimske sinteze biodizela

Tadić, Toma
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Thermodynamics and Reaction Engineering

Cite this document

Tadić, T. (2019). Proizvodnja lipaze iz Thermomyces lanuginosus u cilju razvoja održivog procesa enzimske sinteze biodizela (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:410691

Tadić, Toma. "Proizvodnja lipaze iz Thermomyces lanuginosus u cilju razvoja održivog procesa enzimske sinteze biodizela." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:410691

Tadić, Toma. "Proizvodnja lipaze iz Thermomyces lanuginosus u cilju razvoja održivog procesa enzimske sinteze biodizela." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:410691

Tadić, T. (2019). 'Proizvodnja lipaze iz Thermomyces lanuginosus u cilju razvoja održivog procesa enzimske sinteze biodizela', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:410691

Tadić T. Proizvodnja lipaze iz Thermomyces lanuginosus u cilju razvoja održivog procesa enzimske sinteze biodizela [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:410691

T. Tadić, "Proizvodnja lipaze iz Thermomyces lanuginosus u cilju razvoja održivog procesa enzimske sinteze biodizela", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:410691

Please login to the repository to save this object to your list.