master's thesis
Utjecaj količine kuglica na svojstva tamnih i mliječnih čokolada proizvedenih u kugličnom mlinu

Jurić, Ivana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Carbohydrates Technology

Cite this document

Jurić, I. (2020). Utjecaj količine kuglica na svojstva tamnih i mliječnih čokolada proizvedenih u kugličnom mlinu (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:260648

Jurić, Ivana. "Utjecaj količine kuglica na svojstva tamnih i mliječnih čokolada proizvedenih u kugličnom mlinu." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:260648

Jurić, Ivana. "Utjecaj količine kuglica na svojstva tamnih i mliječnih čokolada proizvedenih u kugličnom mlinu." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:260648

Jurić, I. (2020). 'Utjecaj količine kuglica na svojstva tamnih i mliječnih čokolada proizvedenih u kugličnom mlinu', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 08 August 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:260648

Jurić I. Utjecaj količine kuglica na svojstva tamnih i mliječnih čokolada proizvedenih u kugličnom mlinu [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2020 [cited 2022 August 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:260648

I. Jurić, "Utjecaj količine kuglica na svojstva tamnih i mliječnih čokolada proizvedenih u kugličnom mlinu", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:260648

Please login to the repository to save this object to your list.