master's thesis
Proizvodnja ulja iz sjemenki paprike dvostupanjskom ekstrakcijom

Kušević, Tihomir
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Process Design and Construction Materials

Cite this document

Kušević, T. (2022). Proizvodnja ulja iz sjemenki paprike dvostupanjskom ekstrakcijom (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:378798

Kušević, Tihomir. "Proizvodnja ulja iz sjemenki paprike dvostupanjskom ekstrakcijom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:378798

Kušević, Tihomir. "Proizvodnja ulja iz sjemenki paprike dvostupanjskom ekstrakcijom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:378798

Kušević, T. (2022). 'Proizvodnja ulja iz sjemenki paprike dvostupanjskom ekstrakcijom', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 15 September 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:378798

Kušević T. Proizvodnja ulja iz sjemenki paprike dvostupanjskom ekstrakcijom [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2022 September 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:378798

T. Kušević, "Proizvodnja ulja iz sjemenki paprike dvostupanjskom ekstrakcijom", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:378798

Please login to the repository to save this object to your list.