Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Thermodynamics and Reaction Engineering
Cite this document
Mikić, T. (2024). Optimizacija ekstrakcije ulja iz taloga kave (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:878233
Mikić, Tena. "Optimizacija ekstrakcije ulja iz taloga kave." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:878233
Mikić, Tena. "Optimizacija ekstrakcije ulja iz taloga kave." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:878233
Mikić, T. (2024). 'Optimizacija ekstrakcije ulja iz taloga kave', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 09 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:878233
Mikić T. Optimizacija ekstrakcije ulja iz taloga kave [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2025 January 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:878233
T. Mikić, "Optimizacija ekstrakcije ulja iz taloga kave", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:878233