master's thesis
Optimizacija ekstrakcije ulja iz taloga kave

Mikić, Tena
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Thermodynamics and Reaction Engineering

Cite this document

Mikić, T. (2024). Optimizacija ekstrakcije ulja iz taloga kave (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:878233

Mikić, Tena. "Optimizacija ekstrakcije ulja iz taloga kave." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:878233

Mikić, Tena. "Optimizacija ekstrakcije ulja iz taloga kave." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:878233

Mikić, T. (2024). 'Optimizacija ekstrakcije ulja iz taloga kave', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 09 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:878233

Mikić T. Optimizacija ekstrakcije ulja iz taloga kave [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2025 January 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:878233

T. Mikić, "Optimizacija ekstrakcije ulja iz taloga kave", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:878233

Please login to the repository to save this object to your list.