prikaz prve stranice dokumenta Određivanje prividne i stvarne gustoće beskvasnih tijesta tijekom procesa pečenja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Određivanje prividne i stvarne gustoće beskvasnih tijesta tijekom procesa pečenja

Lončarić, Marin
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Thermodynamics and Reaction Engineering

Cite this document

Lončarić, M. (2012). Određivanje prividne i stvarne gustoće beskvasnih tijesta tijekom procesa pečenja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:006523

Lončarić, Marin. "Određivanje prividne i stvarne gustoće beskvasnih tijesta tijekom procesa pečenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:006523

Lončarić, Marin. "Određivanje prividne i stvarne gustoće beskvasnih tijesta tijekom procesa pečenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:006523

Lončarić, M. (2012). 'Određivanje prividne i stvarne gustoće beskvasnih tijesta tijekom procesa pečenja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 27 September 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:006523

Lončarić M. Određivanje prividne i stvarne gustoće beskvasnih tijesta tijekom procesa pečenja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2012 [cited 2020 September 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:006523

M. Lončarić, "Određivanje prividne i stvarne gustoće beskvasnih tijesta tijekom procesa pečenja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:006523

Islandora Bookmark - Please login to use this feature