prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj stupnja oštećenosti škroba na amilografsko ispitivanje pšeničnog brašna
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj stupnja oštećenosti škroba na amilografsko ispitivanje pšeničnog brašna

Tkalec, Davor
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Cereal Technology

Cite this document

Tkalec, D. (2013). Utjecaj stupnja oštećenosti škroba na amilografsko ispitivanje pšeničnog brašna (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:139435

Tkalec, Davor. "Utjecaj stupnja oštećenosti škroba na amilografsko ispitivanje pšeničnog brašna." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:139435

Tkalec, Davor. "Utjecaj stupnja oštećenosti škroba na amilografsko ispitivanje pšeničnog brašna." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:139435

Tkalec, D. (2013). 'Utjecaj stupnja oštećenosti škroba na amilografsko ispitivanje pšeničnog brašna', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 17 September 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:139435

Tkalec D. Utjecaj stupnja oštećenosti škroba na amilografsko ispitivanje pšeničnog brašna [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2022 September 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:139435

D. Tkalec, "Utjecaj stupnja oštećenosti škroba na amilografsko ispitivanje pšeničnog brašna", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:139435

Please login to the repository to save this object to your list.