Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Process Design and Construction Materials
Cite this document
Ervačić, J. (2017). Primjena različitih tehnika ekstrakcije u obradi nusproizvoda prehrambene industrije (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:300343
Ervačić, Josipa. "Primjena različitih tehnika ekstrakcije u obradi nusproizvoda prehrambene industrije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:300343
Ervačić, Josipa. "Primjena različitih tehnika ekstrakcije u obradi nusproizvoda prehrambene industrije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:300343
Ervačić, J. (2017). 'Primjena različitih tehnika ekstrakcije u obradi nusproizvoda prehrambene industrije', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 08 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:300343
Ervačić J. Primjena različitih tehnika ekstrakcije u obradi nusproizvoda prehrambene industrije [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2017 [cited 2024 November 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:300343
J. Ervačić, "Primjena različitih tehnika ekstrakcije u obradi nusproizvoda prehrambene industrije", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:300343